Hoofdpagina Mededelingen 50 jarig bestaan vereniging

Activiteiten 50 jarig bestaan


De jubileumcommissie is intussen een aantal keer bij elkaar geweest. Onderstaande activiteiten zullen het komende jaar in het kader van het 50-jarig bestaan plaatsvinden.

2 april 2015: Aanbieden van Zundertse "ontdekkingen" aan de Van Goghtuin.
18 april 2015: "Ies't echt of niej" In samenwerking met het van Goghmuseum een Zundertse Kunst en Kitsch.
23 mei 2015: Feestmiddag voor de leden met een koffietafel en een drankje.
24 mei - 19 juli 2015: Tentoonstelling Communie in de Weeghreyse.
26 juli 2015: Verzamelingendag. De inwoners van Zundert krijgen de gelegenheid om op diverse locaties bijzondere veerzamelingen te bekijken.
17 september 2015: Lezing over de geschiedenis van Zundert en Rijsbergen, gehouden door Karel Leenders
19 oktober 2015: Lezing over Albert Delahaye met bijondere details over de geschiedenis van Zundert en Rijsbergen, gehouden door zijn zoon Guido Delahaye
18 november 2015: Lezing over landgoederen in Zundert en het ontstaan hiervan, gehouden door Karel Leenders

Intussen hebben we al verschillende mooie aanmeldingen binnen van de verzamelingen, maar we zijn nog steeds op zoek naar bijzondere verzamelingen. Er wordt de mogelijkheid geboden om deze te tonen op meerdere centrale locaties die op de fietsroute liggen. Meld je aan op 3hkh2015gmail.com zodat wij jullie een mooie gelegenheid kunnen bieden om deze verzamelingen te tonen aan de buitenwereld.

Op de feestdag voor de leden worden onder andere alle werkgroepen die actief zijn binnen de Heemkundekring de gelegenheid gegeven om te laten zien waar de werkgroepen mee bezig zijn. Dit dient twee doelen, eerst vooral om te laten zien wat we doen en ten tweede andere leden interesseren om deel te nemen aan deze activiteiten. Verdere invulling van de feestdag volgt nog en zal vooral feestelijk zijn. Met de communie foto’s voor de expositie in Juni willen we een tijdsbeeld maken van toen en nu, dus kijk in je eigen kennissenkring rond en stimuleer mensen die in 1965 hun communie deden om deze foto’s in te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en wij maken er een unieke tentoonstelling van.

 
NIEUWSTE ARTIKELEN:

Heemkundige Kring De Drie Heerlijkheden
NIEUWSTE ARTIKELEN: