Hoofdpagina Mededelingen 50 jarig bestaan vereniging

 

Op Zaterdag 18 April van 13.30 tot 17.00 uur word er een Taxatiedag georganiseerd door Heemkundekring “De Drie Heerlijkheden” in samenwerking met stichting “Van Gogh & Zundert”. Deze Taxatieddag vind plaats in de van Goghkamer, Markt 26-27 te Zundert. De toegang is gratis.

Er zijn drie deskundige taxateurs aanwezig om uw meegebrachte voorwerpen te beoordelen als echt of niej echt.

De heer A.J. Klep is antiquair en algemeen taxateur met kennis van meubelen, koper, brons, tin, porselein, aardewerk, sculpturen, tegels, enz.
De heer J. Dijkers is gespecialiseerd in juwelen en gouden en zilveren voorwerpen.
De heer R. Dirven, Dir. Van Goghhuis Zundert, heeft als specialiteit kunst van de 19e en 20e eeuw, design en art nouveau.

De Heemkundekring bestaat dit jaar 50 jaar. Dit is één van de activiteiten die zij u graag aanbieden. Er wordt natuurlijk gehoopt op iets verrassends, dus kom maar met de voorwerpen.

Heemkundekring “De Drie Heerlijkheden” heeft mede als doel het behouden van ons erfgoed en daar past deze activiteit prima in. Soms hebben dingen geen financiële waarde maar wel historische waarde. Door de jaren heen heeft de Heemkundekring al veel vast gelegd en verzameld en zij hopen dat daar op deze manier weer iets aan toegevoegd kan worden.

 
NIEUWSTE ARTIKELEN:

Heemkundige Kring De Drie Heerlijkheden
NIEUWSTE ARTIKELEN: